Roste domáci poptávka i vnější nerovnováha - Žídek, Libor
Stručná charakteristika novozélandskej ekonomiky. Analýza príčin recesie a radikálna ekonomická reforma. Zahranično - obchodné vzťahy Nového Zélandu.