Střet politiky s ekonomikou za reálného socialismu - Vencovský, František
Vladimír Kadlec ako popredný ekonóm reálneho socializmu. Vedecká publikačná činnosť Kadleca. Ekonomické myslenie a politická angažovanosť Vladimíra Kadleca.