Reštrukturalizácia - Šporer, Peter
Z obsahu: Reštrukturalizácia je podľa I. Mikloša zložitý a komplexný systém. Zásadná reštrukturalizácia sa má rozbehnúť v roku 2000. Slovensko je na tom horšie ako okolité štáty. Jadrom bude náprava mechanizmu konkurzu a vyrovnania. V strojárstve treba reštrukturalizovať životaschopné podniky. Reštrukturalizácia bánk v dvoch etapách.