Malajsie - Slunečko, Vladimír
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristika Malajzie. Nosné priemyselné odvetvia. Orientácia zahraničného obchodu Malajzie. Vzájomné zahranično-obchodné vzťahy Česka a Malajzie. Perspektívne šance pre českých exportérov.