Španělsko v Hospodářské a měnové unii - Charanzová, Dita
Vstup Španielska do prvej vlny Hospodárskej a menovej únie. Zavedenie Eura v Španielsku. História ekonomicko-politického vývoja v Španielsku. Etapy Stabilizačného plánu.