Vláda sa podujala na bolestnú reštrukturalizáciu bánk - Kovalčík, Ján
Program reštrukturalizácie vybraných bánk a reštrukturalizácie podnikového sektora schválený vládou SR. Ciele programu. Rekapitalizácia Slovenskej sporiteľne, a.s. Banská Bystrica a Všeobecnej úverovej banky, a.s. Bratislava by mala prebehnúť ešte v tomto roku. Zdroje na reštrukturalizáciu bánk. Zmeny v legislatíve. Príprava privatizácie bánk.