Vláda SR schválila návrh programu rozvoja bytovej výstavby - Zverková, Daniela
Vláda SR schválila návrh programu rozvoja bytovej výstavby. Realizácia programu - poskytovanie bankových záruk za stavebné úvery na výstavbu bytových, nie rodinných domov. Podmienky získania záruky. Maximálna lehota záruky je tri roky.