Zriaďovacie výdavky v kontexte daňového práva - Jánoš, Daniel
Vymedzenie kategórie "zriaďovacie výdavky". Rozdiely v dobe odpisovania podľa zákona o účtovníctve a zákona o daniach z príjmov. Vznik právnickej alebo fyzickej osoby vo väzbe na zriaďovacie výdavky. Problémy vznikajúce v praxi. Rozsah zriaďovacích výdavkov. Posudzovanie vynaložených výdavkov. Odpisovanie zriaďovacích výdavkov.