Oslobodenie príspevkov úradov práce fyzickým osobám v rámci aktívnej politiky trhu práce od dane z príjmov - Piršelová, Dagmar
Zákonom č. 64/1999 Z.z., ktorým sa menil a dopĺňal zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov sa rozšíril okruh príjmov fyzických osôb, ktoré sú od dane oslobodené. Jednou zo zmien bolo aj doplnenie ustanovenia par. 4 pís. h) o plnenia poskytované v rámci aktívnej politiky trhu práce. Plnenia, ktoré sú v rámci aktívnej politiky trhu práce od dane oslobodené.