Tvorba rezervy na opravu hmotného majetku po novelizácii zákona - Kováčová, Zdenka
Právna úprava tvorby rezerv na opravu hmotného majetku pre daňové účely po novelizácii zákona. Zmeny účinné od 1.1.1999 a od 1.1.2000. Rezerva na opravu nehnuteľností. Rezerva na opravu ostatného hmotného majetku. Vstupná cena ako základňa pre tvorbu rezervy na opravu hmotného majetku. Praktické príklady.