Sankcie za oneskorené podanie daňových priznaní (alebo čo je pokuta, penále a zvýšenie dane) - Piršelová, Dagmar
Rôzne druhy postihov, ktoré môžu stihnúť daňovníka v súvislosti s podávaním daňových priznaní po stanovenom termíne. Objasnenie pojmov - pokuta, penále, zvýšenie dane.