Zákon č. 183/1999 Z.z. zo 6. júla 1999, ktorým sa mení dopĺňa zákon č. 140/1961 Zb. trestný zákon ...
Úplné znenie zákona č. 183/1999 Z.z. zo 6. júla 1999, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 140/1961 Zb. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 249/1994 Z.z. o boji proti legalizácii príjmov z najzávažnejších, najmä organizovaných foriem trestnej činnosti a o zmenách niektorých ďalších zákonov v znení zákona NR SR č. 58/1996 Z.z.