Praktická príručka pre evidenciu tržieb na elektronických registračných pokladniciach
Základné pojmy a povinnosti z oblasti používania elektronických registračných pokladníc daňovými subjektmi. Certifikácia pokladníc. Služby podliehajúce evidencii tržieb na elektronickej registračnej pokladnici. Sankcie za nedodržiavanie ustanovení vyhlášky.