Řízení procesů změny - Kubát, Jiří
Požiadavky na vyladenie podniku pre potreby trhu zákazníka. Proces zmeny na zvýšenie podnikovej účinnosti. Dimenzie procesu zmien. Modely riadenia zmien v podniku: s použitím experta alebo s pomocou procesného poradenstva. Úloha podnikového vedenia v procese zmeny.