Vyhláška č. 55/1994 Z.z. Ministerstva financií Slovenskej republiky z 22. februára 1994 o spôsobe vedenia evidencie tržieb ...
Znenie vyhlášky č. 55/1994 Z.z. MF SR z 22. februára 1994 o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou v znení vyhlášky MF SR č.59/1995 Z.z. a vyhlášky MF SR č. 353/1996 Z.z. Prílohy k vyhláške: Kniha pokladnice. Denný výkaz obratov platiteľa dane z pridanej hodnoty. Mesačný výkaz obratov platiteľa dane z pridanej hodnoty. Denný a mesačný výkaz obratov neplatiteľa dane z pridanej hodnoty.