Stabilní preference a proměnlivé restrikce - přístup Gary S. Beckera - Hampl, Mojmír
Ekonomické myslenie Gary Beckera a teória preferencií. Exogénne preferencie. Endogénne preferencie. Rozšírená úžitková funkcia. Chápanie návyku a módy. Beckerova metóda a prístup R. Lucasa.