Důležitost vnitropodnikové komunikace - Kubát, Jiří
Bezprekážkový informačný tok dôležitý pre vyhovujúce a lacné zásobovanie. Pravidlá užitočnej komunikácie. Rozšírenie organizačnej štruktúry na uvedenie informačného toku do chodu. Zavádzanie interného zákazníckeho systému. Správne a chybné správanie sa voči zákazníkom. Striedanie činností pracovníkov podporujúce informačný tok.