Zdanenie príjmov z kapitálového majetku právnických osôb - Pohlod, Ján
Príjmy zdaňované osobitnou sadzbou dane u právnických osôb sú uvedené v par. 36 zákona o daniach z príjmov (ZDP) a v ustanovení par. 22 zákona. Zdaňovanie príjmov "kapitálového majetku" právnických osôb osobitnou sadzbou dane.