Poznámka k meraniu inflácie v Slovenskej republike - Štefanides, Zdenko
Spôsob merania inflácie pomocou indexu spotrebiteľských cien. Rozklad inflácie podľa sektorovej dekompozície spotrebného koša. Spôsob výpočtu čistej inflácie podľa definície menového programu NBS na rok 1999.