Účtovné prípady súvisiace so zdaňovaním príjmov z kapitálového majetku - Baštincová, Anna
Vytypovanie určitých špecifických účtovných prípadov súvisiacich so zdaňovaním príjmov z kapitálového majetku. Účtovanie úrokov z vkladov na bežnom účte. Účtovanie úrokov z vkladov na vkladovom účte (termínový vklad). Účtovanie podielov na zisku vrátane dividend. Účtovanie vyrovnávacieho podielu. Účtovanie likvidačného zostatku. Zvýšenie alebo zníženie vkladu pri zvyšovaní alebo znižovaní základného imania.