Cena a produktivita práce v poľnohospodárstve - komparatívna výhoda lacnej práce - Havrila, Andrej
Hospodársky vývoj Slovenska a problematika ceny a efektívnosti práce. Analýza efektu lacnej ceny práce v súvislosti s produktivitou práce. Poľnohospodárska prvovýroba na Slovensku. Produktivita práce v poľnohospodárstve. Vplyv ceny práce a technického vybavenia na potrebu času v závislosti od ceny produktu. Hrubá poľnohospodárska produkcia a produktivita.