Průmyslové inženýrství v obchodě - Černý, Jaromír
Snahy o skracovanie priebežnej doby výroby produktu. Obrázok znázorňujúci priebeh prírastkov hodnôt v jednotlivých fázach procesov. Zvyšovanie produktivity maloobchodu. Štyri základné prvky pôsobiace na prevádzku maloobchodnej jednotky. Súčasné trendy vo veľkoobchode a maloobchode. Metódy elektronickej komunikácie (EDI, ECR).