Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 59/1999 Z.z. ...
Úplné znenie zákona NR SR č. 59/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 229/1995 Z.z. o spotrebnej dani z liehu v znení neskorších predpisov s komentárom. Zákon nadobúda účinnosť 1. apríla 1999.