Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 152/1999 Z.z. ...
Úplné znenie zákona NR SR č. 152/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 312/1993 Z.z. o spotrebnej dani z tabaku a tabakových výrobkov v znení neskorších predpisov s výkladom. Zákon nadobúda účinnosť 1. júla 1999.