Prísnejšie podmienky podomového a zásielkového predaja - Oujezdská, Lena
Novela zákona o ochrane spotrebiteľa implementuje smernice Európskej únie. Návrh novely zákona č. 634/1992 Z.z. o ochrane spotrebiteľa a návrh zákona o zodpovednosti za škody spôsobené vadným plnením výrobkov. Úprava pravidiel bezpečného výrobku. Povinné označovanie výrobkov. Postupné zapájanie SR do systému Trapex - zabezpečuje výmenu informácií o bezpečnosti výrobkov na trhoch EÚ. Sankčné postihy.