Výkaz cash flow po novom - Kalafutová, Ľudmila
Prehľad peňažných tokov - jeho úloha a vypovedacia schopnosť. Metódy zostavenia prehľadu peňažných tokov. Priama metóda - dva varianty: čistá priama metóda a modifikovaná priama metóda. Nepriama metóda, ktorá transformuje hospodársky výsledok na peňažné toky. Prehľad peňažných tokov nepriamou metódou. Základné zmeny v štruktúre prehľadu.