Identifikácia a príčiny menových kríz - aplikácia pre SR - Čársky, Rastislav
Finančné krízy v súčasnosti aj minulosti. Identifikácia menových kríz. Príčiny menových kríz. Systém varovných indikátorov (EWS - Early Warning System). Implikácie pre menovú politiku.