Značková politika vývozní firmy tvorba, užití a funkce značky, ochranná známka, označení původu - Štěrbová, Ludmila
Význam značkovej politiky. Funkcie značky (identifikácia, diferenciácia a diverzifikácia výrobkov, nositeľ hodnoty). Etapy značkovej politiky: 1. tvorba novej značky, 2. použitie značky.