Teritoriální a komoditní informace: Lotyšsko
Podmienky cestovania do Lotyšska: doklady, víza, režim, prihlasovacia povinnosť. Colné a devízové predpisy pri dovoze do Lotyšska. Podmienky vývozu. Zdravotnícky systém a dôležité telefónne čísla. Odporúčania v súvislosti so špecifikami krajiny.