Obchodní cesty: Jihoafrická republika - Malý, Petr
Základné demografické údaje Juhoafrickej republiky. Členstvo JAR v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, špecifiká obchodného jednania, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do JAR.