Trhliny zákona o DPH vo vývoze a v dovoze - Zajvaldová, Dagmar
Nedostatky zákona o dani z pridanej hodnoty (DPH). Problémy so zušľachtenými výrobkami. Jednotné colné deklarácie (JCD). Oslobodenie pri vývoze. Nepreviazanosť zákonov.