Vzájemný vztah vzdělání a zdraví v České republice - Hraba, J.
Výskumy v Spojených štátoch preukázali závislosť medzi vzdelaním a zdravím. Vzdelanie a postavenie na trhu práce v Českej republike. Zdravý životný štýl a vzdelanie.