O vnitropodnikové propagaci - Růžička, Jiří
Propagácia a reklama ako významná aktivita podniku, ktorá umožňuje nevyhnutný kontakt so spoločenskou a ekonomickou realitou. Vnútropodniková propagácia a racionálne riadenie ľudských zdrojov. Riadenie vnútropodnikovej propagácie.