Jakartská iniciativa: Stejné problémy, jistá řešení - Mráz, Ján
Indonézia ako krajina, ktorá sa snaží o reštrukturalizáciu priemyselného a finančného sektora. Východzím vládnym dokumentom pre riešenie krízy celej ekonomiky je tzv. Djakartská iniciatíva. Základné piliere Djakartského dokumentu. Ďalšie vládne opatrenia, ktoré majú napomôcť reštrukturalizácii firiem.