Marketingové prostredie firmy ako sa vyhnúť rizikám a využiť príležitosti trhu - Hanuláková, Eva, 1964-
Marketingové makroprostredie a mikroprostredie. Ekonomické, demografické, politicko-právne, kultúrne, technické a prírodné prvky marketingového makroprostredia. Prvky mikroprostredia: firma, dodávatelia, sprostredkovatelia, trhy, konkurenti a verejnosť.