Nemali by byť luxusom najviac syrov skonzumujú Francúzi a Nemci - Zajacová, Eva
Spotreba syrov v rôznych krajinách. Výroba najznámejšieho syru Roquefort. Proces výroby tvrdých syrov. Druhy syrov. Tavené syry. Vývoj spotreby mliečnych výrobkov v SR za roky 1989-1997. Starostlivosť o pult so syrmi v predajni.