Certifikácia a jej význam pre ochranu zdravia konzumenta najmenej vyhovovalo mäso a mäsové výrobky
Povinná certifikácia potravinárskych výrobkov na Slovensku. Poznatky z certifikácie tuzemských a dovážaných výrobkov v roku 1998. Certifikáty odobrané v minulom roku. Prehľad o kontrole niektorých certifikovaných výrobkov.