Tvorivé umenie predaja odporúčania maloobchodníkom ako sa vyhnúť ťažkostiam
Úlohy pre maloobchodníkov v súčasnosti. Potenciálne zdroje zvyšovania zisku maloobchodníka. Pravidlá pre jednanie so zákazníkmi, predvádzanie tovaru a schopnosti predávať. Ako opätovne získať stratených zákazníkov. Zásady správnej politiky predaja a komunikácie s verejnosťou v obchodnom dome. Sedem "kľúčov" k maloobchodnému zisku.