Vlastnícka štruktúra obecných a družstevných bytov sa mení - Heinzlová, Elena
Zmeny vo vlastníckej štruktúre obecných a družstevných bytov. Zákon NR SR č. 42/1992 Zb. o úpravách majetkových vzťahov a vysporiadaní majetkových nárokov v družstvách a zákon NR SR č. 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení neskorších predpisov. Stav vo vlastníctve bytového fondu k 31. decembru 1998 - mestské a obecné úrady, bytové družstvá. Pokles počtu nájomných bytov.