Pred reformou verejnej správy
Tri roky po zavedení nového územnoprávneho členenia SR v rámci reformy v roku 1966 stojí verejná správa pred ďalšími zásadnými zmenami. Viacvariantný návrh novej reformy verejnej správy je v štádiu pred schvaľovacím procesom. Reakcie na reformu zo strany miest a obcí.