Kam kráča vývoj slovenského obchodu? - Fuknová, Mária
Zlúčením troch profesijných zväzov zamestnávateľov obchodu na Slovensku vznikol Zväz obchodu SR (ZO SR). Prezident ZO SR Pavol Konštiak odpovedá na otázky z oblasti vytvorenia ZO SR. Prioritné ciele a záujmy zväzu. Ochrana záujmov slovenských obchodných firiem pred vstupom nadnárodných reťazcov do SR. Spôsoby eliminovania vstupu obchodných reťazcov na Slovensko. Tabuľky TOP 5 obchodných spoločností v SR, ČR a v Nemecku.