Iný kraj...
Prehľad o spotrebiteľskom potenciáli tej-ktorej oblasti má význam pri kocipovaní marketingových aktivít. Pôsobenie faktorov mikroprostredia na nákupné rozhodovanie spotrebiteľov. Územná analýza Slovenska v rámci ktorej sú skúmané vybrané premenné jednotlivých regiónov a ich vývoj od r. 1996. Sledované veličiny. Rozdelenie jednotlivých okresov do niekoľkých kategórií s rôznou mierou perspektívnosti.