Bonaqua nie je sóda - Fuknová, Mária
Komunikácia stolovej vody Bonaqua - produktu spoločnosti Coca-Cola Beverages Slovakia, spol. s r.o. Vytváranie nového imidžu značky. Nová etiketa. Ciele komunikácie. Segment prírodných vôd. Komunikácia spoločnosti Coca-Cola formou sponzorstva, resp. pomoci v oblasti humanitných aktivít.