Trendy v medzinárodnom marketingu - Fuknová, Mária
Výsledkom prieskumu, ktorý uskutočnil časopis Advertising Agew so 40 marketingovými odborníkmi je 15 kľúčových trendov v marketingových stratégiách a v rozhodovaní o reklame a médiách. Charakteristika trendov v medzinárodnom marketingu.