Platy v reklame - Batíková, Nataša
Prieskum platov v reklamných agentúrach v ČR. Platy v reklamných agentúrach na Slovensku. Nezverejňovanie výšky platu pracovníkov reklamných agentúr v SR. Prehľad o platovom rozpätí a pracovnom zaradení zamestnancov vo vybraných českých reklamných agentúrach AČRA MK a ARA.