Reklama na tabakové výrobky (nielen) vo Francúzsku - Lapšanský, Lukáš
Princíp zákazu reklamy na tabakové výrobky vo Francúzsku. Právna základňa tohoto režimu. Výnimky zo zákona. Všeobecný problém aplikácie zákazu na propagáciu alebo reklamu uskutočnenú mimo Francúzska.