Distribúcia s otáznikom - Mazág, Martin
Aktuálne problémy distribúcie tlače a podstata vydávania periodickej tlače v SR. Dôsledky transformácie Poštovej novinovej služby (PNS) na Prvú novinovú spoločnosť, a.s. Vydavatelia v PNS. Spoločnosť Mediaprint-Kapa. Informácie o distribučných spoločnostiach. Pôsobenie veľkodistribútorov periodickej tlače na Slovensku. Problémy distribúcie. Fungovanie distribúcie tlače v Českej republike.