Zkušební lhůta se zárukou
Možnosti spoznania nového pracovníka počas skúšobnej lehoty troch mesiacov. Odhaľovanie osobných a charakterových vlastností počas výberového konania. Skúmanie pracovníka počas skúšobnej doby. Dôležitá spätná väzba medzi pracovníkom a nadriadeným.