Rozpočty sa na Slovensku zostavujú zastaraným spôsobom odporúčania pre reformu verejných financií z pohľadu procesu decentralizácie
Nedostatky systému financovania verejného sektora. Rast celkového deficitu verejných rozpočtov. Príprava Slovenska na proces fiškálnej decentralizácie. Odporúčania pre reformu financovania z pohľadu procesu decentralizácie.