Zväzová republika Juhoslávie - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Zväzovej republiky Juhoslávie: štátne zriadenie, hospodárstvo, menové informácie, história meny. Motívy juhoslovanských bankoviek.